Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Of het nu gaat om het compleet vervangen van een dakconstructie inclusief het voorzien van nieuwe pannen, het plaatsen van een kozijn, lichtkoepel, dakkapel en dakramen, het kan allemaal.

 

Elke dakkapel die wij leveren is honderd procent maatwerk. Het voordeel van een traditionele opbouw die door ons ter plaatse wordt geconstrueerd, is dat deze oerdegelijk én precies passend bij uw pand is. Op een monumentaal herenhuis wilt u de sierlijsten terug laten komen op uw dakopbouw, wij maken het tot in detail voor u na.

 

Nog altijd wordt hout door ons als afwerkmateriaal - zeker bij authentieke woningen en (boeren)schuren - veelvuldig  toegepast. Hout is er in veel kwaliteiten, maar in alle gevallen vergt het op regelmatige basis onderhoud. Als duurzaam alternatief werken wij met Trespa, Plastica en Keralit, onderhoudsvrije materialen die maken dat de gevel, boeiboorden, dakkapel etc. enkel nog gereinigd hoeft te worden maar geen schilderwerk meer vereist. Dat is, zeker op de langere termijn, kostenbesparend.

COPYRIGHT© ROB TOSSAINT BOUW

DISCLAIMER